Ask for pricing Korekciju Stopala i Posture - Beograd

 • Location: Beograd, Srbija
0 reviews

Kompanija EKOVEL osnovana je u Beogradu 1999. godine.Danas je Ekovel franšizni sistem centara za korekciju ravnih, spuštenih stopala i posture. Korekcija se vrši po originalnoj metodologiji profesora Velimira Grujičića. Za korekciju deformiteta koriste se osnovna ortoza Ekovel Step Correct - podešavajući ortopedski uložak i druge ortoze za korekcije različitih deformiteta stopala.

Ekovel centri za korekciju stopala postoje u svim većim gradovima u Srbiji. Naša metodologija se u saradnji sa inostranim partnerima primenjuje i u više zemalja u Evropi i svetu. Svi centri snabdeveni su originalnom opremom za merenje spuštenosti stopala. Svaki naš centar za korekciju stopala u svetu primenjuje istu metodologiju korekcije urođenih i stečenih deformiteta stopala i posture.

Korekcija i podizanje ravnih i spuštenih stopala vrši se postepeno, bezbolno i uspešno. Podešavajući ortopedski ulošci uspostavljaju ispravnu posturu i sprečavaju tegobe i bolove u kičmi, kukovima i zglobovima nogu, koje se pojavljuju usled narušene statike tela.

Za svoj pronalazački rad i stvaralaštvo na ovom polju profesor Velimir Grujičić dobitnik je više zlatnih medalja i drugih značajnih priznanja na izložbi patenata Eureka u Briselu i mnogim drugim prestižnim domaćim i svetskim takmičenjima.

Usluge koje pružaju naši centri za korekciju stopala: • Fizijatrijski pregledi i dijagnostika posturalnog statusa (besplatno)

 • Dijagnostika deformiteta stopala sa preciznim merenjem spuštenosti svodova stopala (besplatno)

 • Statičko i dinamičko baropodometrijsko snimanje i analiza distribucije pritiska na gaznu površinu

 • Snimanje i analiza prenošenja tačke težišta u posmatranom vremenskom intervalu u mirovanju i tokom kretanja (besplatno)

 • Određivanje korektivnih vežbi za otklanjanje dijagnostikovanih deformiteta (besplatno)

 • Izdavanje personalizovanih ortopedskih uložaka za korekciju spuštenosti stopala i indikovanih posturalnih deformiteta (naplata po aktuelnom cenovniku)

 • Redovne i vanredne konsultacije, kontrole i praćenje rezultata (besplatno)


MediGroup - DZ Kalenić - Makenzijeva 57, Beograd

Item Details

Listing type
Offer
Documented benefits + Supporting research
Ekovel Step Correct podešavajući ortopedski ulošci za korekciju stopala su patent za koji je dobio najviše priznanja na domaćim i međunarodnim smotrama pronalazača.

Na Briselskoj izložbi pronalazaka Eureka 96, dodeljena mu je specijalna nagrada “Tantemalis” za pronalazački trud. Toj nagradi su prethodila brojna svetska i domaća priznanja za “EKO muštiklu” i “Ekovel Step Correct" podešavajuće ortopedske uloške: Zlatna i specijalna medalja u Briselu “EUREKA 93 i 94”, Zlatna medalja “Mihajlo Pupin” 1993. i medalja Nikola Tesla 1994. na smotrama pronalazača u Beogradu, i Genijus medalja na izložbi pronalazaka u Budimpešti 1996. godine. i brojne druge nagrade, diplome, zahvalnice, priznanja...

http://ekovel.com/nagrade-i-priznanja/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2762562/
Do NOT combine with
Razgovarati sa Ekovel o ovome.

Demographic Filters

Everyone Yes
 

Condition Filters

All No
Addiction No
Asthma or other Lung Condition No
Cancer No
Diabetes No
Exotic Diseases No
Heart or Circulation Disorder No
Hepatitis No
HIV No
MS or Similar Condition No
Obesity No
Sports Injury No
Trauma No
Stopala i Posture Yes

Listing Location

Useful information

 • Do not give any personal information that is not needed.
 • Please double check with the item publisher to confirm availability, the payment amount and delivery
 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal and make sure to confirm the providers certification credentials
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • This site is never directly involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection"
 • For more useful information visit our safety tips page.

Related listings

 • Korekciju Stopala i Posture - Novi Sad
  Korekciju Stopala i Posture - Novi Sad
  Chiropractic + Osteopathy + Physiotherapy Novi Sad (Srbija)
  0 reviews
  Kompanija EKOVEL osnovana je u Beogradu 1999. godine. Danas je Ekovel franšizni sistem centara za korekciju ravnih, spuštenih stopala i posture. Korekcija se vrši po originalnoj metodologiji profesora Velimira Grujičića...
 • Ortopedia Posturologia - Affi (Verona)
  Ortopedia Posturologia - Affi (Verona)
  Chiropractic + Osteopathy + Physiotherapy Affi (Italy)
  0 reviews
  Il metodo EKOVEL® (pronazione del piede e rotazione della coxa pedis) è una tecnica basata sui processi di guarigione naturale del sistema muscolo-sceletrico.Un plantare non può essere visto nella ristretta ottica della correzione d...
 • Korekciju Stopala i Posture - Čačak
  Korekciju Stopala i Posture - Čačak
  Chiropractic + Osteopathy + Physiotherapy Čačak (Srbija)
  0 reviews
  Kompanija EKOVEL osnovana je u Beogradu 1999. godine. Danas je Ekovel franšizni sistem centara za korekciju ravnih, spuštenih stopala i posture. Korekcija se vrši po originalnoj metodologiji profesora Velimira Grujičića...